Mel B og ægtemand tjekker kvinder ud

På scenen i front for den hårdtslående 90'er pigegruppe Spice Girls var der masser af girlpower, men også hjemme i privaten var der girlpower for krydder-silden Melanie Brown.

Den 39-årige "Scary Spice" fortæller i et nyt interview med avisen The Guardian, at hun tidligere har været kæreste med en kvinde i et fire år langt forhold og derfor stadig kigger beundrende på kvinder - dog sammen med sin nuværende mand, filmproduceren Stephen Belafonte.

- Jeg er den første til at komplimentere en kvinde. Jeg kigger på min mand og siger: "Prøv lige at se hendes ben, ser hun ikke bare helt fantastisk ud," fortæller Brown.

Den nuværende talentprograms-dommer har de seneste syv år været gift med Stephen Belafonte, som hun har en datter med. Og med forholdet til Belafonte har hun fundet sin eneste ene, fortæller hun.

- Vi er meget ens. Min mand er støttende, ærlig, meget reel og elsker at arbejde. Ja, faktisk har jeg giftet mig med en udgave af mig selv, siger krydder-pigen.

Og Brown er helt sikkert rigtig glad for at være sammen med en mand efter sit indgående kendskab til kvinder.

- Kvinder er helt fantastiske, men de er også virkelig skøre, lyder det fra den tidligere "Spice Girl."

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip