Mel B og ægtemand tjekker kvinder ud

Skrevet af admin

30/11/2014
På scenen i front for den hårdtslående 90'er pigegruppe Spice Girls var der masser af girlpower, men også hjemme i privaten var der girlpower for krydder-silden Melanie Brown.Den 39-årige "Scary Spice" fortæller i et nyt interview med avisen The Guardian, at hun tidligere har været kæreste med en kvinde i et fire år langt forhold og derfor stadig kigger beundrende på kvinder - dog sammen med sin nuværende mand, filmproduceren Stephen Belafonte.- Jeg er den første til at komplimentere en kvinde. Jeg kigger på min mand og siger: "Prøv lige at se hendes ben, ser hun ikke bare helt fantastisk ud," fortæller Brown.Den nuværende talentprograms-dommer har de seneste syv år været gift med Stephen Belafonte, som hun har en datter med. Og med forholdet til Belafonte har hun fundet sin eneste ene, fortæller hun.- Vi er meget ens. Min mand er støttende, ærlig, meget reel og elsker at arbejde. Ja, faktisk har jeg giftet mig med en udgave af mig selv, siger krydder-pigen.Og Brown er helt sikkert rigtig glad for at være sammen med en mand efter sit indgående kendskab til kvinder.- Kvinder er helt fantastiske, men de er også virkelig skøre, lyder det fra den tidligere "Spice Girl."Newspaq

Mest læste i dag

På scenen i front for den hårdtslående 90'er pigegruppe Spice Girls var der masser af girlpower, men også hjemme i privaten var der girlpower for krydder-silden Melanie Brown.

Den 39-årige "Scary Spice" fortæller i et nyt interview med avisen The Guardian, at hun tidligere har været kæreste med en kvinde i et fire år langt forhold og derfor stadig kigger beundrende på kvinder - dog sammen med sin nuværende mand, filmproduceren Stephen Belafonte.

- Jeg er den første til at komplimentere en kvinde. Jeg kigger på min mand og siger: "Prøv lige at se hendes ben, ser hun ikke bare helt fantastisk ud," fortæller Brown.

Den nuværende talentprograms-dommer har de seneste syv år været gift med Stephen Belafonte, som hun har en datter med. Og med forholdet til Belafonte har hun fundet sin eneste ene, fortæller hun.

- Vi er meget ens. Min mand er støttende, ærlig, meget reel og elsker at arbejde. Ja, faktisk har jeg giftet mig med en udgave af mig selv, siger krydder-pigen.

Og Brown er helt sikkert rigtig glad for at være sammen med en mand efter sit indgående kendskab til kvinder.

- Kvinder er helt fantastiske, men de er også virkelig skøre, lyder det fra den tidligere "Spice Girl."

Newspaq