Mental opladning i Team Esbjerg før mødet med Aalborg DH

Armene skal ned og følge kroppen efter 28-25-triumfen mod mægtige Viborg HK, og truppen skal indstille sig på hårdt arbejde for at hente en favoritsejr over bundholdet Aalborg DH.

- Aalborg har spillet jævnbyrdige kampe mod flere gode hold i ligaen og er bedre, end placeringen i tabellen viser. Det bliver en svær opgave, og så har klubben i Stine Jørgensen en af de største profiler i Dame Håndbold Ligaen, siger cheftræner Lars Frederiksen.

Den uventede sejr over Viborg har pustet nyt liv i forhåbningerne om at avancere i ligaens øverste halvdel inden slutspillet.

En sejr i Aalborg, vil bringe Team Esbjerg op på siden af Randers HK, og med blot et point op til Team Tvis Holstebro.

Af holdene under, fortsætter oprykkerne fra Skive fH med at vinde kampe, men de er dog fortsat seks point efter Team Esbjerg, der oveni, også har kampen i Gigantium til gode.

- Vi er ikke bekymrede for slutspilspladsen, men med en forholdsvis lille trup, skal der ikke mange skader til, for at svække os, og tre graviditeter gør os yderligere sårbare, slutter Lars Frederiksen.

Han sætter liden til, at forsvarsspillet kan nå op nær de samme højder, som i Viborg-kampen, hvor forsvaret, og reservemålmand Mia Nygaard Hansen, efter det indledende skydetelt i begge ender, helt slukkede Viborg-stjernerne i bagkæden.  

Kampen Aalborg DH - Team Esbjerg spilles lørdag den 26. januar klokken 16.00 i Gigantium i Aalborg.

 

Dagens Gossip