Mere end 4 millioner visninger: Maddie deler genialt burger-trick

Foto: Privat

Det gør både noget for smagen og for effektiviteten, lover Maddie Goetz, der har delt et burger-trick på TikTok.

Er der noget bedre end en rigtig lækker burger? Det skulle da lige være, hvis der bliver serveret en omgang sprøde pommes frites til.

TikTok-brugeren Maddie Goetz har delt en video, hvor hun afslører en alternativ, men ret genial, måde at spise burger og pommes frites på. Det er både mere effektiv og smager bedre, påstår hun.

Læs også

Troede hun havde gjort et godt køb: Så opdager hun, hvad sofaen har været brugt til

Videoen har fået mere end 4,6 millioner visninger, og det er både tricket, som Maddie selv kalder ‘Det bedste life hack’, og Maddies entusiasme, som folk er vilde med, skriver Mirror.

En følger skriver blandt andet: “Denne pige er innovativ.” Mens en anden slår fast, at Maddie er vedkommendes ‘spirit animal’.

Sådan gør Maddie

I videoen forklarer Maddie, hvordan tricket skal udføres. Først og fremmest er det vigtigt, at man sørger for, at man får bestilt noget dyppelse ved siden af burgeren. I stedet for at få dressing i selve burgeren skal man bede om at få det ved siden af, pointerer Maddie.

Det er vigtigt, at man får dyppelse til burgeren. Screenshot: TikTok @maddiegoetzzzzz

I Maddies tilfælde har hun en bøtte med hvidløgs-aioli, som hun dypper burgeren i. Herefter kommer hun burger med dyppelse på ned i fritterne, inden hun tager en ordentlig bid af det hele.

'Det bedste life hack' kalder Maddie Goetz tricket, som millioner har set på TikTok. Screenshot: TikTok @maddiegoetzzzzz

“Nu smager hver bid af aioli og lækre fritter,” fastslår hun. 

“Nu smager hver bid af aioli og lækre fritter,” fastslår Maddie Goetz. Screenshot: TikTok @maddiegoetzzzzz

Et andet smart trick

Her på redaktionen er vi vilde med gode fastfood-tricks. Vi har tidligere skrevet om, hvordan de ikoniske gule og røde pomfritholder hos McDonald’s også kan benyttes som en holder til ketchup, mayonaise eller andre af de efterhånden mange slags dyppelse.

Twitterbrugeren "Today years old" har offentliggjort et billede, som du kan se herunder, der helt simpelt forklarer, hvordan tricket fungerer.

Skal du prøve de smarte tricks af? 

Foto: Today Years Old / Twitter.com

 

Læs også

Ansat i genbrugsbutik sorterede i tøjdonationer: Pludselig gjorde hun et overraskende fund

 

 

Dagens Gossip