Mere succes for Simon Kjær: Lille sejrer i undertal

Kun fire gange har Lille lukket mål ind i de 15 første kampe i den bedste franske fodboldrække, Ligue 1.

Lørdag aften holdt Lille med Simon Kjær i forsvaret endnu engang nullet, da mesterskabsbejlerne på udebane vandt 1-0 over nedrykningstruede Valenciennes, der trænes af Ariël Jacobs, som tidligere på sæsonen blev fyret i FC København.

Sejren kom i hus, selvom Lille i det 52. minut fik Simon Kjærs forsvarskollega Franck Béria vist ud. På det tidspunkt førte Lille 1-0.

Den danske landsholdsspiller og holdkammeraterne fik trods udvisningen alligevel lukket af i resten af kampen, og det sikrede Lille tre vigtige point.

Lille er på andenpladsen noteret for 33 point. Paris Saint-Germain fører an med 34 point og har endda en kamp i baghånden.

I Toulouse viste den tidligere Esbjerg-stjerne Martin Braithwaite sig fint frem for hjemmeholdet, som vandt 5-1 over bundproppen Sochaux.

Braithwaite, der var vraget til den seneste landsholdstrup, som spillede venskabskamp mod Norge, leverede to målgivende afleveringer.

Toulouse havde Wissam Ben Yedder som holdets store stjerne i sejren. Han scorede nemlig hattrick.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip