Messi brænder straffespark og går glip af hattrick

FC Barcelona er atter nummer et i den spanske Primera Division i fodbold.

Efter en målløs første halvleg satte de forsvarende mestre tingene på plads i anden halvleg i hjemmekampen mod Levante, der blev sendt hjem med et 1-4-nederlag.

Lionel Messi kunne have lavet hattrick, men superstjernen brændte et straffespark og måtte nøjes med at blive noteret for Barcelonas to sidste scoringer.

Marc Bartra stod kort efter pausen klar foran mål, og han tæmmede Lionel Messis præcise aflevering, som Bartra derefter flugtede i mål til 1-0.

Neymar gjorde det til 2-0, da han først fik blokeret en afslutning, hvorefter han fik bolden retur og sendte den i mål.

Så var det tid til Lionel Messi-show.

Først bankede han et straffespark, der blev begået mod Neymar, højt og hårdt op i netmaskerne til 3-0.

Barcelona-målmanden Marc-André ter Stegen viste stor usikkerhed i eget straffesparkfelt, da han kom helt forkert ud til et indlæg, og så kunne Levantes Victor Casadesus reducere til 1-3.

Senere blev der begået et nyt straffespark, denne gang mod Messi selv. Det gik dog galt, da argentineren forsøgte at gentage succesen, for denne gang sendte han straffesparket over mål.

Det lykkedes alligevel Lionel Messi at komme på måltavlen igen til sidst, og denne gang skete det med et af hans klassiske mål.

Messi trak ind i banen fra højre side, og mens Levante-forsvarerne stak fødderne frem for at forhindre en afslutning, tog han et par træk mere og sendte bolden fladt ind i målet til 4-1.

FC Barcelona har 12 point efter fire sejre i fire kampe. Real Madrid, Villarreal og Celta har alle ti point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip