Messi før El Clasico: Sejr er vigtigere end rekord

Den argentinske superstjerne Lionel Messi er noteret for 250 mål i den bedste spanske fodboldrække.

Rekorden for flest scoringer i Primera Division har Telmo Zarra, der i 1955 scorede sit sidste mål og sluttede karrieren med 251 scoringer.

På lørdag gæster Messi og FC Barcelona ærkerivalen Real Madrid i El Clasico, men Messi har ikke noget imod at vente lidt med rekorden.

- Det er en Clasico, og den er altid herlig at spille i, men den bliver ikke afgørende for mesterskabet. Der er stadig lang vej igen, men vi spiller for at vinde, hvilket vi altid gør. Rekorden er ikke så vigtig. Det vigtigste er, at vi spiller godt og vinder, siger Messi.

Barcelona fik en fin optakt til kampen, da det tirsdag aften blev til en 3-1-hjemmesejr over Ajax i Champions League-gruppespillet. Messi scorede et af målene, og angrebskollegaen Neymar scorede ligeledes en enkelt gang.

Duoen har sammenlagt scoret 19 af Barcelonas 28 mål hidtil i sæsonen. Mod Real Madrid kan Barcelona for første gang endda benytte sig af den uruguayanske målmaskine Luis Suarez, der i sommerpausen er kommet til fra Liverpool.

Suarez afslutter sin lange karantæne, som han fik i forbindelse med sommerens VM-slutrunde, hvor han bed en modstander.

Real Madrid varmer op til El Clasico, når Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne onsdag aften gæster Liverpool i Champions League.

/ritzau/AFP

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip