Messi: Jeg havde aldrig drømt om scoringsrekord

FC Barcelona-superstjernen Lionel Messi takkede alt og alle, efter at han lørdag aften blev den mest scorende spiller nogensinde i den bedste spanske fodboldrække.

Messi scorede et hattrick i 5-1-hjemmesejren over Sevilla, og med 1-0-målet tangerede han først Telmo Zarras målrekord på 251 scoringer. Efterfølgende scorede Messi to mål mere, så han nu er noteret for 253 mål i Primera Division.

- Da jeg scorede mit første mål, kunne jeg ikke forestille mig, at jeg ville slå nogen rekorder, og slet ikke denne, som den store Telmo Zarra havde, skriver Messi på sin Facebook-profil, hvor der er et billede af Messis første ligamål mod Albacete i maj 2005.

- Jeg har kun været i stand til at opnå dette på grund af den støtte, jeg har fået fra så mange personer i min tid her, og jeg vil gerne dedikere det her til jer alle. Tak for, at I altid er med mig.

- Jeg vil også gerne dedikere det her med de personer, som ikke er her mere. Jeg glemmer jer aldrig. Tak til jer alle for at stå ved min side, skriver 27-årige Messi.

Den tidligere Athletic Bilbao-spiller Telmo Zarra scorede sit sidste ligamål i 1955.

/ritzau/

 

Dagens Gossip