Messi misser målrekord mod oprykker

Den argentinske superstjerne Lionel Messi nærmer sig rekorden som den mest scorende spiller i den bedste spanske fodboldrække nogensinde.

Lørdag aften scorede Messi et af målene, da FC Barcelona vandt 3-0 hjemme over oprykkerne fra Eibar.

Dermed er han oppe på 250 mål i alt i Primera Division. Rekorden på 251 mål har Athletic Bilbao-spilleren Telmo Zarra, som scorede sine mål i 1950'erne.

Messi scorede til 3-0 i lørdagens sejr, hvor alle mål blev scoret i anden halvleg. Xavi nettede til 1-0, mens Neymar gjorde det til 2-0.

Med sejren er Barcelona noteret for 22 point for otte kampe. Ganske bemærkelsesværdigt er der endnu ikke scoret mod Barcelona i denne sæson. Førerholdets målscore lyder på 22-0.

Det kan der blive lavet om på om en uge, hvor Barcelona gæster ærkerivalen Real Madrid, for hvem Cristiano Ronaldo er flyvende med i alt 15 ligamål i denne sæson.

Til braget i Madrid kan Barcelona i øvrigt give debut til den kontroversielle angriber Luis Suarez, der i sommerpausen er kommet til fra Liverpool.

Angriberens lange karantæne fra sommerens VM-slutrunde, hvor han bed en modstander, udløber nemlig, så Suarez kan være med mod Real Madrid.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip