Messi sikrer argentinsk VM-sejr

Lionel Messi ligner en, der har tænkt sig at lege med i topscorerstriden ved VM i Brasilien.

Argentineren scorede på fornem vis sydamerikanernes andet mål, da Bosnien natten til mandag dansk tid blev besejret med 2-1 i det første opgør i gruppe F.

Det var også Lionel Messi, der allerede i det tredje minut sendte et indlæg ind i modstanderens felt. Ved bageste stolpe blev Bosniens Sead Kolasinac fanget på flade fødder, og han sendte bolden i eget net. Til bosnierens forsvar blev bolden dog rettet af undervejs.

Midtvejs i anden halvleg kunne Barcelona-stjernen på egen hånd. Efter en flot dribletur mellem flere modstandere udplacerede Lionel Messi den bosniske målmand fra kanten af feltet og gjorde det til 2-0.

Godt fem minutter før tid bragte Vedad Ibisevic dog spænding tilbage i kampen, da han sendte bolden mellem benene på Sergio Romero i Argentinas mål.

Bosnien formåede ellers at drille Argentina, som på forhånd er udpeget som en af turneringens favoritter.

I løbet af kampen virkede de argentinske stjerner mere og mere frustrerede over ikke at kunne lukke kampen, og selv efter 2-0-målet kløede bosnierne på og lukkede fint ned for Argentinas kombinationer.

Argentina fører nu sin gruppe, hvor de resterende hold - Iran og Nigeria - endnu ikke har spillet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip