Messi: Suarez kommer til at score mange mål for os

FC Barcelona-superstjernen Lionel Messi har store forventninger til angrebskollega Luis Suarez, der kan få debut i lørdagens udekamp mod Real Madrid.

Suarez skiftede i sommer fra Liverpool til Barcelona, men har ikke spillet på grund af den lange karantæne, han fik for at bide en modstander under VM-slutrunden i Brasilien.

- Vi venter desperat på, at Luis kommer tilbage på banen, fordi han vil forstærke holdet meget. Han er en fantastisk angriber, som kommer til at score en masse mål. Jeg er glad på hans vegne, fordi han har været ude længe, siger Messi.

Argentineren har sammen med brasilianske Neymar scoret en masse mål i denne sæson, og nu venter alle på at se, om Barcelona kan få et angreb til at fungere, hvor både Messi, Neymar og Suarez spiller.

Selvom Suarez har siddet ude, har han imponeret træner Luis Enrique.

- Luis er meget intens til træning. Han går meget op i det daglige arbejde, og vi håber, at han vil bidage med en masse, siger Luis Enrique.

/ritzau/AFP

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip