Mette Heidemann ny social og sundhedsdirektør i Middelfart

30/10/2012 17:07

Elo Christoffersen

Nyheder

Mest læste i dag

Ud af et ansøgerfelt på 54 kandidater har Middelfart Kommune valgt at ansætte leder Mette Heidemann, som kommer fra en stilling som socialchef i Vejle Kommune.

Det er en tilfreds formand for ansættelsesudvalget, kommunaldirektør Steen Vinderslev, som kunne offentliggøre navnet på den nye social og sundhedsdirektør i Middelfart Kommune:

- Det glæder os at kunne ansætte Mette Heidemann som ny social og sundhedsdirektør. Hun er meget kvalificeret både fagligt og ledelsesmæssigt, og så har hun vist, at hun både er innovativ og har gennemslagskræft som leder. Derudover har hun nogle vigtige samarbejdsevner, som vi får glæde af i samarbejdet med byrådet, borgerne og de forskellige afdelinger og forvaltninger imellem. Direktionen og jeg ser frem til samarbejdet, siger Steen Vinderslev.

Den nye socialdirektør er 44 år og gift. Hun har to børn og to ’bonusbørn’ og bor i Jelling sammen med sin mand. Mette Heidemann ser frem til at starte i sit nye job som social og sundhedschef i Middelfart Kommune:

- Jeg glæder mig til at lære organisationen og Middelfart Kommune at kende, og til samarbejdet med Byrådet, kollegerne og brugerorganisationerne. Og så ser jeg frem til at være med til at forme den måde vi skaber velfærd på i fremtiden i Middelfart kommune.

Den nye social og sundhedsdirektør tiltræder 1. december 2012.