Mette Walsted: Derfor forlod jeg TV-Avisen

Mette Walsted Vestergaard, der har været en højt profileret og respekteret nyhedsvært på TV-Avisen, lige siden hun satte sig i den stol, 33 år gammel, hvor hun blev hentet ind fra DR Nyheders webredaktion i 2006, har sagt farvel til tv og goddag til radioen.

En af forklaringerne på, hvorfor hun valgte at skifte sit job gennem så mange år på TV-Avisen ud med først et job på radionyhederne på P4, og fra januar i år er hun skiftet til morgennyhederne på P1, skal findes i det faktum, at hun både var nybagt mor til barn nummer to og at hun lige var blevet skilt.

- Det er ikke sjovt at blive skilt. Det er noget fis at påstå andet, siger Mette Walsted Vestergaard. På søndag.dk afslører hun, hvordan hun kæmpede sig igennem sidste år, som hun kalder voldsomt.

- Og så ringede Peter, der er chef for Radioavisen, og gav mig et godt tilbud. Og jeg kunne se med det samme, at de arbejdstider, han tilbød, passede bedre ind i det liv, jeg har nu, end de vagter, der hører til at være vært på TV-Avisen, forklarer hun til SØNDAG.

Umuligt at blive på TV-Avisen

Også inden hun blev skilt, havde arbejdstiderne på TV-Avisen strejfet hende som noget, der nok var svært at få til at hænge sammen med hverdag.

- Allerede inden jeg blev skilt, var jeg begyndt at indse, at det ville blive svært at få hverdagen til at hænge sammen med to små børn og et job på TV-Avisen som vært. Og nu, hvor jeg så oven i købet er blevet skilt og er alene om at være chef for butikken her, ville det nærmest ikke kunne lade sig gøre. Det må jeg bare sige, siger hun.

Caroline Boserup afslører, hvorfor hun valgte at stoppe på Aftenshowet. Det gør hun på søndag.dk

Vil have tid med børnene

For hun vil have tid til sine børn. Det er hun slet ikke i tvivl om.

- Jeg har ikke lyst til, at mine børn skal være i institution i mange, mange timer hver dag. Men der er jo mange måder at træffe de her valg på, siger hun og fortsætter:

- Jeg føler virkelig, at hvis man kan få lov at have sådan et job på P1 og samtidig kan prioritere at være sammen med sine børn, så er man f.. heldig. Og det siger jeg i stor ydmyghed, siger hun.

Af Britta Bjerre, redigeret af Trine Fisker, SØNDAG/NewsDesk  Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip