Mexicanske soldater befrier bortført fodboldstjerne

admin

423 uger siden

|

30/05/2016

Dagens topnyheder

Mexicanske sikkerhedsstyrker har befriet fodboldstjernen Alan Pulido, efter at han blev bortført søndag, oplyser myndighederne i delstaten Tamaulipas.

Pulido, som er tidligere angriber på det mexicanske landshold, er ifølge en kortfattet officiel pressemeddelelse "sund og rask", efter at han blev reddet af føderale styrker sent søndag aften (lokal tid).

Myndighederne har ikke oplyst detaljer om operationen.

- Det vigtigste er, at han er her hos os nu, siger guvernøren i Tamaulipas, Egidio Torre Cantu på lokalt tv. Ved pressemødet havde han Puglido ved sin side.

Fodboldstjerne var iført en mangefarvet T-shirt og shorts og havde en bandage om sin højre hånd.

Delstatsregeringen siger på sin Twitterprofil, at Pulido var ved at blive undersøgt at læger.

Pulido, der er angriber for den græske klub Olympiakos, blev ifølge sin familie bortført af seks bevæbnede mænd omkring daggry søndag i byen Ciudad Victoria.

- Alan Pulido forsvandt efter at være på vej hjem fra en fest nord for byen, sagde statsanklager Ismael Quintanilla til journalister søndag.

Politiet iværksatte øjeblikkelig en eftersøgning efter den 25-årige Pulido i Tamaulipas, der grænser op til USA. Det er en af Mexicos mest farlige delstater, hvor narkosmugling og bortførelser er hverdagskost.

Ifølge lokale medier var Pulido sammen med sin kæreste på vej hjem fra en fest, da deres bil blev stoppet af en stribe køretøjer, som blokerede vejen og tvang dem ud af bilen.

Pulidos kæreste fik lov at gå, men Pulido blev taget med til et ukendt sted.

Alan Pulido har spillet seks landskampe for Mexico og scoret fire mål. Han var med ved VM i Brasilien i 2014.

/ritzau/AFP