Michael Douglas beholder vielsesringen på

Vielsesringen sad på sin vante plads, da Michael Douglas i weekenden besøgte den franske filmfestival, hvor han mødte sin kone Catherine Zeta-Jones første gang.

De to Hollywood-stjerner meddelte ellers i sidste uge, at de var gået fra hinanden, men Douglas vælger alligevel at beholde sin glatte guldring på. Parret understregede da også, at der er tale om en pause for at finde en løsning på en række problemer i ægteskabet.

Skuespilleren tog til den amerikanske filmfestival i Deauville i selskab med Steven Soderbergh for at kaste glans over »Behind the Candelabra«, som Soderbergh har instrueret med Douglas i hoved som Liberace.

Gallaforestillingen i Deauville fredag aften var »Wall Street«-stjernens første offentlige fremtræden siden han og Zeta-Jones lod nyheden om deres prøveseparation springe onsdag. Og vielsesringen var fuldt synlig, da skuespilleren greb en mikrofon for at tale til publikum - på flydende fransk.

»Folk spørger så venligt til, hvordan jeg har det. Tjah, altså, i aften har jeg et jakkesæt på, jeg ikke kommer bare i nærheden af at kunne knappe, så alt må være OK«, grinede Hollywood-veteranen.

Douglas og Zeta-Jones mødtes på Deauville American Film Festival i sensommeren 1998. Parret giftede sig i november 2000 og har to børn sammen.

»Behind the Candelabra« får dansk premiere den 24. oktober.

 

Dagens Gossip