Michael Hansen er ny cheftræner i FCV

FC Vestsjælland hentede for et år siden Michael Hansen til klubben som assistenttræner. Nu får Michael Hansen chancen for at sætte sit eget fingeraftryk på klubbens superligahold.

Det sker, efter at cheftræner Ove Pedersen har meddelt, at han forlader klubben ved kontraktudløb denne sommer.

- Med Michael Hansen som cheftræner sikrer vi, at vi får en cheftræner, som kender klubbens fodboldidentitet.

- Vi får samtidig en træner, der passer perfekt til vores mission om at udvikle FC Vestsjælland på og udenfor banen, siger FC Vestsjællands direktør, Gert Hansen, til klubbens hjemmeside.

- Michael er en moderne leder. Vi har det seneste år set, at han er hamrende dygtig på træningsbanen. Han rummer en stor taktisk viden kombineret med en mandskabsbehandling, der allerede har vundet stor respekt hos alle i klubben, siger Gert Hansen.

Han understreger, at forfremmelsen af Michael Hansen ikke er nogen hovsa-løsning.

- Vi har hele tiden vidst, at Michael er den fødte cheftræner. Spørgsmålet var bare, om det var her i klubben, at han fik chancen. Nu passede timingen perfekt, og jeg er sikker på, at Michael er den rette mand til at udvikle klubben rent sportsligt.

- Han kan med sine idéer gå ind og bygge på det fundament, som Ove Pedersen så flot har skabt gennem de seneste tre år, siger Gert Hansen.

Det var en enig bestyrelse med Kurt Andersen i spidsen, der kunne bakke op om ansættelsen af Michael Hansen.

Den nye cheftræner vil ikke direkte få en sportsdirektørs beføjelser, men som i alle moderne fodboldklubber vil Michael Hansen få stor indflydelse på spillertruppens sammensætning.

- Michaels titel bliver cheftræner, men det er klart, at han vil få stor indflydelse i forhold til valg af nye spillere og den slags sportslige beslutninger af mere strategisk karakter, forklarer Gert Hansen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip