Michael Jackson anklaget for at misbruge endnu en dreng

James Safechuck mødte Michael Jackson, da de spillede sammen i en Pepsi-reklame i 1987. Siden blev de to gode venner, og den 10-årige dreng rejste med sit idol på hans Bad-turne i 1988.

Nu ankager 36-årige James Safechuck Michael Jackson for at have misbrugt ham, fra han var 10 til 14 år gammel. Det skriver The Daily Beast.

Læs også: Michael Jacksons børn står frem: Sådan var far

Allerede i 2005, da Michael Jackson blev retsforfulgt for at misbruge en anden dreng, nævnte ansatte ved Jacksons Neverland Ranch, at de år forinden havde set Jackson med hænderne nede i underbukserne på James Safechuck. Men dengang nægtede Safechuck, at misbruget havde fundet sted.

Ifølge en anonym kilde tæt på James Safechuck er det først efter, han er gået til psykolog, at han har set misbruget i øjnene.

James Safechuck arbejder i dag som computerprogrammør, er gift og har to små børn.

- Når først du begynder at få børn, og du forstår, hvad det hele handler om...Så ændrer dit perspektiv på livet sig, siger kilden.

Læs også: Ekspert: Michael Jacksons chimpanse fik tæv

James Safechuck slutter sig sammen med en anden mand, Wade Robson, der sidste år anklagede Michael Jackson for seksuelle overgreb. Også han har først sent i livet erkendt misbruget - han vidnede endda til fordel for Michael Jackson under retssagen i 2005.

De to sagsøger nu Michael Jacksons bo.

- Efter det første tilfælde begyndte Safechuck regelmæssigt at sove i Jacksons seng i hans hotelværelse gennem resten af Bad-turneen i 1988. Safechuck blev misbrugt næsten 100 gange i løbet af fire år, indtil han kom i puberteten, lyder det i anklagen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Advokaten for Jacksons bo mener, at anklagerne er utroværdige, fordi de sker over 20 år efter, at overgrebene skulle have fundet sted og fem år efter Jacksons død. Der er høring i sagen i 4. september.

Michael Jackson døde 25. juni 2009 efter en overdosis af bedøvelsesmidlet Propofol.

I 2005 blev Jackson frifundet for anklagerne. I 1994 var han gennem en lignende retssag, der dog endte med et forlig.

Se Pepsi-reklamen fra 1987 med Michael Jackson og James Safechuck her

 

Dagens Gossip