Michael Laudrup stopper alligevel i Lekhwiya

Michael Laudrup stopper alligevel som træner for fodboldklubben Lekhwiya i Qatar.

Det meddeler Laudrup onsdag eftermiddag.

Det er kun lidt over en uge siden, at den danske fodboldtræner kunne fortælle, at han agtede at fortsætte i oliestaten for at føre Lekhwiya gennem den asiatiske Champions League.

Men parterne har ikke kunnet blive enige om betingelserne for at forsætte samarbejdet.

- For et par uger siden sagde jeg, at jeg gerne ville gøre arbejdet færdigt (læs: Champions League) i Lekhwiya efter sidste års supersæson.

- Desværre var der ting vedrørende kontrakten, som vi ikke kunne blive enige om, og derfor fortsætter jeg ikke i Qatar, skriver Laudrup i en mail til Ritzau.

Han blev ansat i klubben 1. juli sidste år, men selv om det kun blev til et år på sidelinjen i Lekhwiya, nåede han at vinde flere titler.

- Jeg tager derfra med mesterskabet, pokaltitlen, kvartfinalen i Champions League samt på det personlige plan trofæet som årets træner i Qatar 2014, så på det faglige er jeg mere end tilfreds. Udenfor banen har jeg fået nye oplevelser endnu en gang.

Selv om fodboldligaen i Qatar ikke hører til de mest profilerede, har Laudrups navn dog alligevel været varmt, og han er blevet sat i forbindelse med både klub- og landstrænerjob i det seneste år.

Tidligere på året fastslog han dog, at en klub i midten eller bunden af en af de store ligaer ikke længere er interessant for ham, mens han til gengæld ville overveje tilbud fra USA.

Endnu har han dog ikke overblik over, hvad der kommer til at ske.

- Hvad angår den nærmeste fremtid, så har jeg endnu ikke taget nogen beslutning, lyder det fra Laudrup.

Lekhwiya var den syvende station på Michael Laudrups træner-cv. Han har tidligere stået i spidsen for Brøndby, Getafe, Spartak Moskva, Mallorca og Swansea, ligesom han har været assistenttræner for det danske landshold.

/ritzau/

 

Dagens Gossip