Michael Lumb: Specielt at være tilbage i Aarhus

Michael Lumb var søndag for første gang tilbage på sin tidligere hjemmebane NRGi Park som FC Vestsjællandsspiller. En speciel følelse for den indfødte aarhusianer.

- Det var selvfølgelig lidt specielt at være tilbage i Aarhus, og at skulle spille for udeholdet. Nu skulle jeg pludselig gå ind i det andet omklædningsrum. Det har jeg jo ikke være vant til, fortæller en smilende Lumb.

- Det var en kamp, som jeg havde glædet mig rigtigt meget til. Jeg var derfor lidt ked af at høre, at tilskuerne buhede af mig, men sådan er det. De har ret til det, og sådan er fodbold er også, siger han.

Lumb spillede kampen i gennem på FC Vestsjællands venstreback og var med sine velkendte rush igennem alle 90 minutter en evig trussel for den aarhusianske defensiv. Selv ville han gerne kronet kampen med en scoring.

- Det kunne da have været sjovt at score her i Aarhus. Men den ville ikke ind i dag. Til gengæld fremtvang jeg et straffe, så jeg gjorde, hvad jeg kunne for drille mine tidligere holdkammerater, siger han.

Lumb drog i 2010 til Zenit Skt. Petersborg i Rusland, hvor det var småt med spilletid. Her blev han undervejs udlejet til Feyenoord, AaB og SC Freiburg, før turen gik til Bochum i Tyskland og nu FC Vestsjælland i Slagelse.

Og venstrebacken er glad for at være i Danmark igen. Selvom et nyt udlandseventyr ikke skræmmer.

- Jeg nyder at være tæt på familie og venner igen. Og når jeg har det godt uden for banen, præsterer jeg også godt på banen. Og jeg har da stadig ambitioner om at komme til udlandet igen, siger han.

Først gælder det dog opgøret mod FC Midtjylland på fredag den 29. november i Slagelse.

/ritzau/

 

Dagens Gossip