Michael Rasmussen: Kunne ikke få rejsning i en uge

Det var ikke småting, der blev vendt på DR2's program "Søndag Live", hvor cykelrytteren Michael Rasmussen stod for skud.

Flere aspekter af Michael Rasmussens doping-sag var oplagte samtaleemner, men snakken blev også drejet over på samspillet mellem doping og potens.

Det skriver Se og Hør.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Lidt inde i programmet spørger den bramfrie vært, Michael Jeppsen, ind til private detaljer om doping-kyllingens ædlere dele.

- Så har du haft en vild potens alle årene, hvis du har taget så meget testosteron i så mange år?, lyder det kækt fra Michael Jeppsen.

Til værtens store ærgrelse er cykelrytterens svar meget lidt ophidsende - men dog ærligt.

- Nej, det har været mindre i virkeligheden. For testosteron opretholder bare sådan en normal tilstand for cykelsporten nedbryder. De perioder hvor man træner hårdt, der kan godt gå en uges tid uden, der er svaj på direktøren om morgenen.

Den kække journalist kunne ellers godt have set det morsomme i, at den spinkle cykelrytter og andre ryttere cyklede land og rige rundt med voldsom stådreng.

- Ja et ordenligt brød på. Ja, men det ser bare så tosset ud på skamlen. Sådan en lille krop med sådan en ordentlig fætter dér, griner Michael Rasmussen
   
 

 

Dagens Gossip