Michelle efterlyser sin fars elskede Harley Davidson: Har du set den?

I søndags slog Michelle Iven Pedersen en efterlysning op på sin Facebookprofil, efter hendes far, Per Pedersen, dagen før havde mistet sin Harley Davidson motorcykel i Lyngby nord for København.

"Kære venner og venners venner, min fars elskede Harley Davidson er her til aften blevet stjålet, i Lyngby. Der bliver ledt i hele motercykel miljøet og alle andre mistænkelige steder. Tyveriet er selvfølgelig meldt til politiet", skriver Michelle Iven Pedersen i efterlysningen på Facebook og tilføjer:

Læs også: Anonym, sort og lydisoleret varevogn sælges - med kradsemærker langs dørene indenfor

"Det ville være en stor hjælp, hvis i ville holde et åbent øje på vejene og smide en besked til mig, hvis i ser eller hører noget! I må meget gerne dele, så han kan få sit kære eje igen".
    
Tyveriet fandt sted søndag den 21. september mellem kl. 17.30 og 21.15 fra p-pladsen på Kanalvej ved Lyngby Storcenter.  

Læs også: Advarsel mod "ren-ovn-trick": Jysk mor ligger i koma

Den stjålne motorcykel, som kan ses på billedet nederst på siden, er en model FLH og årgang 1973. Nummerpladen er AD 45 520 og stelnummeret lyder 2A23191H3.   

På nuværende tidspunkt er Michelle Iven Pedersens efterlysningen blevet delt knap 4000 gange siden i søndags.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med    

Efterlysningen er også delt på Harley-Davidson Club of Denmark hvor det fremgår, at der er en dusør på højkant til den, der kan skaffe motorcyklen tilbage.

Se billedet af Jan Pedersens forsvundne motorcykel her: 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip