Michelle Obama: Barack giver den gas som dj

Skrevet af admin

18/12/2014
Når ugen nærmer sig fredag, begynder mange at kridte danseskoene til en lille svingom i byen efter arbejde.Det gælder også for det amerikanske præsidentpar Barack og Michelle Obama.I et interview med websitet People er parret blevet spurgt om, hvornår de sidst dansede.Og det var ikke svært at svare på for det berømte par. Det var nemlig for ganske nylig.- Fredag aften i det gule ovale rum (Det Hvide Hus' private afdeling, red.). Vi havde en lille gruppe venner på besøg, siger Barack Obama.Men det var hverken lyden af et band eller en af gæsternes klaverevner, som gruppen dansede til. Barack Obama tog nemlig sagen i egen hånd, da der skulle vælges musik.- Nogle ville gerne danse, og Barack var dj, afslører Michelle Obama.Om det var Spotify, som Obama havde klargjort en playliste på, eller om han decideret stod ved en dj-pult henne i det ene hjørne, vides ikke.Men præsidenten er bestemt ikke bleg for at afsløre et udvalg af de numre, han satte festen i gang med. Numre, der røber, at han er glad for soulmusik fra 60'erne.- Vi startede med Aretha Franklins "Rock Steady" og sluttede festen af med Al Green, hvor alle dansede en stille dans til, siger Barack Obama til websitet People.Newspaq

Mest læste i dag

Når ugen nærmer sig fredag, begynder mange at kridte danseskoene til en lille svingom i byen efter arbejde.

Det gælder også for det amerikanske præsidentpar Barack og Michelle Obama.

I et interview med websitet People er parret blevet spurgt om, hvornår de sidst dansede.

Og det var ikke svært at svare på for det berømte par. Det var nemlig for ganske nylig.

- Fredag aften i det gule ovale rum (Det Hvide Hus' private afdeling, red.). Vi havde en lille gruppe venner på besøg, siger Barack Obama.

Men det var hverken lyden af et band eller en af gæsternes klaverevner, som gruppen dansede til. Barack Obama tog nemlig sagen i egen hånd, da der skulle vælges musik.

- Nogle ville gerne danse, og Barack var dj, afslører Michelle Obama.

Om det var Spotify, som Obama havde klargjort en playliste på, eller om han decideret stod ved en dj-pult henne i det ene hjørne, vides ikke.

Men præsidenten er bestemt ikke bleg for at afsløre et udvalg af de numre, han satte festen i gang med.

Numre, der røber, at han er glad for soulmusik fra 60'erne.

- Vi startede med Aretha Franklins "Rock Steady" og sluttede festen af med Al Green, hvor alle dansede en stille dans til, siger Barack Obama til websitet People.

Newspaq