Michelsen: Vi skaber fodboldfeber i Sønderjylland

admin

425 uger siden

|

20/05/2016

Dagens topnyheder

Sønderjyske synes ustoppelige i marchen mod sølvmedaljer i Superligaen. Fredag aften blev det til en sikker 3-1-sejr over OB, og dermed har Haderslev-klubben nu seks points luft ned til FC Midtjylland på tredjepladsen.

Fredagens sejr kom i hus efter en helstøbt indsats, hvor Sønderjyske udbyggede stimen på hjemmebane til otte kampe uden nederlag.

De forrygende præstationer hjemme på Sydbank Park har gjort, at tilskuertallet i forhold til sidste sæson er steget med næsten 50 procent.

- Der er ingen tvivl om, at der er fodboldfeber hernede. Det betyder rigtig meget for drengene, at de får den opbakning.

- Vi nyder det, og der bliver snakket fodbold i hele Sønderjylland. Det er bare at ride videre på bølgen så længe som muligt.

- Vi skal nyde sejren i dag, men så går vi ind i finaleugen. Fra i morgen skal vi kigge frem mod Randers-kampen på torsdag, siger Sønderjyske-træner Jakob Michelsen.

Sønderjyske-topscorer Johan Absalonsen er glad for det rygstød, spillerne uge efter uge får, når de spiller på hjemmebane.

- Vi har fået selvtillid og troen på, at vi spiller på et fort. Vi spiller på en bane, hvor vi føler os godt tilpas, og det ser man også i, at vi har selvtilliden til at gå op og presse OB højt.

- At vi turde gøre det, gav os overtaget fra start. Vi har opsparet selvtillid fra hele foråret og egentlig også efteråret, og det er det, vi kører på lige nu. Selv om vi møder modgang, har vi hele tiden troen på, vi kan vinde, siger Absalonsen.

Michelsen havde inden opgøret mod OB spået en tæt kamp, men det blev den ikke.

- Vi kom ud med en aggressivitet og et tryk. Vi kom fortjent foran, og tingene foregik på vores præmisser, indtil Marin Skender forærede dem et mål.

- Men vi viste igen-igen god moral og kom hurtigt i kontrol igen. Vi spillede en rigtig god kamp, og vi svarede godt igen på nederlaget til FC Midtjylland senest. Det er jeg rigtig glad for, siger Michelsen.

Med blot et enkelt point mere er Sønderjyske sikret en plads i Europa League-kvalifikationen i næste sæson.

/ritzau/