Microsoft støtter nordjysk iværksætter initiativ

Projekt Nordjylland har fået en særdeles betydningsfuld partner, nemlig Microsoft. Offentliggørelsen af denne internationale gigant vækker begejstring hos Martin S. Kristensen fra Doneco, firmaet bag projektet:

- Over de seneste par uger har vi haft en tilgang af partnere vi kan være rigtig stolte af. Tilstrømningen af særdeles kompetente partnere i forskellige brancher betyder, at vi har gang i noget af det rigtige, og det ikke kun er os der ser et behov for et sådan projekt. Microsoft som værende ny partner i projektet betyder jo voldsomt meget, og det er unægtelig den største koncern der deltager i projektet indtil videre, siger Martin S. Kristensen.

Microsoft tilbyder iværksættere deres online software Office 365 uden omkostning i en måned, noget der er til nytte for enhver iværksætter:

- Microsoft har deres Office 365 software, som de stiller til rådighed uden omkostning i en måned til iværksætterne. Alle har behov for Word, Excel, PowerPoint og alle de andre programmer der følger med i Office – specielt erhvervsdrivende, fortæller Martin S. Kristensen.

Det er nærtliggende for Microsoft at støtte op omkring sådan et initiativ som Projekt Nordjylland ifølge Anette Nørgaard, Next Generation AMM hos Microsoft:

- Hos Microsoft er vi glade for iværksættere og deres gode ideer. Vi har forskellige initiativer på et globalt plan der er skræddersyet iværksættere, men vi er naturligvis også interesserede i at støtte dem på et nationalt plan.

Udover at Microsoft sætter sit Office 365 software til rådighed i en måned, har de en mere specifik pakke til iværksættere kaldet Bizspark. Med Bizspark initiativet tilbyder Microsoft software til udvikling, test og produktion til et given produkt – uden omkostning.

Projekt Nordjylland er søsat med et formål om at gøre det nemmere at være iværksætter i Nordjylland, ved at tilbyde nordjyske iværksættere en platform hvor man som iværksætter kan få al den information man skal bruge for at starte virksomhed op, og samtidig få gratis services der skal hjælpe dem i opstarten.

 

Dagens Gossip