Midaldrende mand blev fanget i sin Ferrari

En fejl i det elektriske system i en Ferrari var årsag til, at en midaldrende mand fra Espergærde sad fast i det rappe køretøj.

Tirsdag eftermiddag satte manden sig bag rattet i bilen, der holdt i en garage på Hostrupvej i Espergærde. Han kørte det motoriserede førersæde frem for at nå sin foretrukne kørestilling. Men en fejl i det elektriske system fik førersædet til at køre helt frem og manden blev presset mod bilrattet, skriver Helsingør Dagblad.

Sædemotoren kunne ikke slukkes og så var gode råd dyre. Staklen sad nu helt fastklemt mellem sæderyggen og bilens rat. Manden kunne blot råbe om hjælp, men ingen kunne høre ham inde fra garagen.

Så manden måtte sidde i en lidt "presset" situation i halvanden time, inden en nabo hørte mandens råb og fik slået alarm.

Ambulancer, politipatruljer og Nordsjællands Brandvæsen blev sendt til adressen. Men naboen havde samtidigt varskoet den uheldige Ferrari-ejers søn.

Med en ekstern akkumulator fik sønnen strøm på Ferrarien igen og det var dermed muligt at betjene sædet og få det kørt tilbage, så den fastklemte mand kom ud i friheden.

Ferrari-ejeren fik et hårdt og vedvarende tryk på brystkassen, men slap uskadt fra episoden, skriver Helsingør Dagblad.

 

Dagens Gossip