Midt i konkurstrussel: Vejle slår Jyllandsserie-hold ud

Al økonomisk snak blev for en stund skubbet til side, da Vejle Boldklub tirsdag aften vandt 2-1 i pokalturneringen på udebane over Vejgaard Boldklub fra Jyllandsserien.

Vejle kæmper i disse timer for at finde de 10 millioner kroner, der skal til, hvis den jyske traditionsklub skal overleve og undgå at gå konkurs.

Selvom der er problemer uden for fodboldbanen, rullede bolden stadig inde på banen, og i første halvleg rullede den ikke Vejle-spillernes vej.

Det hårdtprøvede mandskab fik sig nemlig noget af en forskrækkelse i slutningen af halvlegen, hvor de undertippede nordjyder bragte sig foran med 1-0. Og det resultat holdt til pausen.

Vejgaard Boldklub holder normalt til i landets femtebedste række, og forskellen på Jyllandsserien og 1. division begyndte da også at skinne igennem i starten af af anden halvleg.

Med to scoringer af Kim Elgaard og Andreas Albers vendte Vejle opgøret på hovedet, og herfra kørte de trængte midtjyder 2-1-sejren hjem.

Med sejren er Vejle nu videre til pokalturneringens tredje runde, mens Vejgaard kan koncentrere sig om præstationerne i Jyllandsserien, hvor nordjyderne fører deres pulje.

Bestyrelsen i Vejle Boldklub har meldt ud, at klubben skal finde 10 millioner kroner inden tirsdag midnat for at undgå en konkurs.

/ritzau/

 

Dagens Gossip