Mie Skov: Endelig er jeg stolt af mig selv

Skrevet af admin

|

30/11/2013

Dagens topnyheder

Hun har kvalificeret sig til OL i bordtennis, men alligevel skal der rigtig store bedrifter til, før den 27-årige Mie Skov klapper sig selv på skulderen.

Det kunne hun gøre med god samvittighed fredag aften, da hun sammen med danseren Mads Vad vandt Vild med dans foran komikeren Uffe Holm og hans partner, Karina Frimodt.

- Hold kæft, hvor er det sindssygt. Jeg skal gå og kigge på det her trofæ der hjemme, og tænke tilbage på den her sindssyge, vidunderlige rejse, siger bordtennisspilleren, mens hun kigger stolt på det trofæ, der er beviset på, at hun vitterligt ikke kunne have gjort det bedre.

- Det er meget få gange i mit liv, jeg har syntes, at jeg kunne være stolt af mig selv. Jeg har gjort noget vildt sammen med Mads.

- Der er aldrig rigtig noget, der er helt perfekt for mig, men det er det her, fortæller hun.

Også hendes partner, den professionelle danser, Mads Vad, er stolt.

- Det er så vildt. Jeg har aldrig været så lykkelig i hele mit liv, siger han.

Mads Vad vandt også trofæet med vejrværten Cecilie Hother i 2010, men han mener, at det denne gang har været en større sportslig præstation.

Også set i lyset i af, at det har været en sæson, der i den grad har stået i den tidligere fodboldspiller Allan Simonsens tegn.

- Det her er kæmpe stort for mig, for tænk på, hvilken sæson, det har været, og hvor lave odds, vi har haft.

- Vi har været oppe mod Allan Simonsen, og vi har været oppe mod Uffe Holm, der har sindssygt mange fans. Vi har ikke haft andet, end at vi var Mads og Mie, der trænede hårdt, og jeg er stolt af, at det var nok til at vinde, siger han.

Når parrene lørdag skal optræde med deres dans, kan det godt være, at de er lidt klatøjede.

- Vi skal op og lave nogle shows i morgen, men det er jo først i morgen. Nu skal der festes til den lyse morgen, siger bordtennisspilleren.

Det var i denne omgang 10. sæson af Vild med dans.

/ritzau/