Mike Jensen laver assist-hattrick i Rosenborg-comeback

01/05/2015

Den tidligere Brøndby-spiller Mike Jensen nyder stor succes for sin norske klub Rosenborg for tiden, og torsdag var danskeren igen afgørende for sit hold.

Rosenborg var bagud 0-1 ved pausen mod Start efter en skidt første halvleg, men så tog holdet fat i de sidste 45 minutter - i særdeleshed Mike Jensen.

Vicemestrene gik fra 0-1 til 3-1, og ved alle tre scoringer var det Mike Jensen, der stod for assisten.

Alexander Søderlund stod for to af målene, mens Liam Henderson lavede det sidste, inden udeholdet reducerede til 2-3 i overtiden. Søderlund tillod sig også at brænde et straffespark undervejs.

Tobias Mikkelsen fik også fuld spilletid i kampen for hjemmeholdet.

Christian Gytkjær havde en lidt blandet aften for Haugesund, der var på besøg hos Bodø/Glimt.

Ganske vist vandt Haugesund kampen med 2-1, men Gytkjær blev smidt i bad allerede i første halvleg efter to gule kort med fem minutters mellemrum. Faktisk sluttede holdet med ni mand på banen, men sejren kom alligevel i hus.

Rosenborg fører Tippeligaen efter fire sejre og en uafgjort i de første fem runder. Haugesund er nummer 13 lige over nedrykningsstregen.