Mikkel Bødker-mål hjælper Phoenix til sejr

18/03/2014

Den danske ishockeyprofil Mikkel Bødker spillede mandag en vigtig rolle, da hans klub, Phoenix Coyotes, sejrede i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Efter syv og et halvt minut af første periode sendte han sit hold på 2-0. Det var bare et minut efter, at holdet var kommet på 1-0.

Det var dog i første omgang ikke nok til at knække modstanderen Los Angeles Kings, der kom tilbage på både 2-2 og 3-3.

Tre minutter før tid lykkedes det dog for Phoenix Coyotes at sikre sig sejren med 4-3 på udebane i Los Angeles.

For anden aften i træk kom en dansker på scoringstavlen for Vancouver Canucks. Søndag spillede Nicklas Jensen en afgørende rolle med to mål - mandag viste Jannik Hansen skarphed foran mål.

Han kunne dog ikke skaffe holdet sejr. Vancouver var allerede bagud 2-4, da Jannik Hansen fem minutter før tid i tredje periode reducerede til slutresultatet 3-4 mod Tampa Bay Lightning.

Tidligere i perioden blev Nicklas Jensen noteret for en assist ved reduceringen til 2-4.