Mikkel Hansen ærgrer sig over brændte chancer

Skrevet af admin

08/08/2016

Dagens topnyheder

Danmark kunne have fået en langt bedre begyndelse på OL-åbningskampen mod Argentina, men en håndfuld spildte muligheder ødelagde det.

Alligevel endte de danske håndboldherrer med at vinde 25-19, men effektiviteten fra start skal der arbejdes med, mener Mikkel Hansen.

- Vi brændte ekstremt meget i første halvleg. Især i starten. Vi kunne være kommet i gang med en 3-0 eller 4-0-føring, men vi brændte. Det skal der arbejdes på til næste gang.

- Det er ikke mod alle hold, at vi kan brænde så store chancer og så stadig være med i kampen senere. Så vi skal have en bedre start, siger Mikkel Hansen.

PSG-stjernen blev delt dansk topscorer med Lasse Svan Hansen med seks mål, og det hjalp danskerne i en anden halvleg, der var væsentligt bedre spillet.

- I anden halvleg fik vi en rigtig god start og dækkede fint op. Det gav os et par lette kontramål, og derfra så vi os ikke tilbage. Argentina haltede efter i resten af kampen. Det var vigtigt for os, siger Mikkel Hansen.

I forsvaret var styrmand René Toft Hansen tilfreds med sit comeback på den helt store scene efter sin knæskade.

- Vi holdt dem nede på ti scoringer og stod godt i forsvaret i første halvleg. Vi glemte bare at løbe kontraerne. Det gjorde vi først i anden halvleg.

- Vi havde problemer i angrebet mod deres aggressive forsvar. Vi kom ikke til ordentlige afslutninger. Og når vi endelig gjorde, så brændte vi dem, siger René Toft Hansen.

Mikkel Hansen vurderer, at Tunesien kan blive en drilsk modstander i den næste OL-gruppekamp på tirsdag.

- Tuneserne er meget aggressive, og det er et hold med masser af fysik. Så vi skal se en masse video med Tunesien.

/ritzau/