Mikkel Hansen skal lukke Lazarov helt ned

Mikkel Hansen får en ekstraopgave, når Danmark åbner EM i håndbold mod Makedonien søndag aften.

Den danske profil skal nemlig sørge for, at hans direkte modspiller og makedonernes absolutte profil, Kiril Lazarov, ikke kommer til skud.

- Planen er at holde godt øje med Kiril Lazarov. Makedonerne stiller op uden deres normale venstreback, og derfor tør vi godt give Lazarov lidt ekstra opmærksomhed og lade vores back følge ham tæt.

- Vi har trænet på det, og de andre spillere har fået besked på at bakke op om Mikkel i forsvaret, siger assistenttræner Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark stiller fra start med Niklas Landin på mål, og som playmaker skal Thomas Mogensen fordele det danske spil.

Kasper Søndergaard indtager pladsen som højre back, mens stjernespilleren Mikkel Hansen indtager backpladsen i venstre side.

Fløjene bliver besat af Hans Lindberg i højre side og Casper U. Mortensen i venstre side, mens René Toft Hansen er stregspiller.

Når Danmark skal forsvare, bliver Kasper Søndergaard skiftet ud med Klaus Thomsen som udgangspunkt.

Klavs Bruun Jørgensen er helt tryg ved spillernes spændingsniveau, selv om danskerne for første gang skal spille på hjemmebane foran 14.000 tilskuere.

- Træningen i går foregik meget stille og roligt, og det er normalt et godt tegn. De ved, hvordan de skal passe på sig selv og er fokuserede på opgaven, siger assistenten, der vikarierer for den sygemeldte Henrik Kronborg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip