Mikkel Hansen vil undgå slitage i tredje OL-forsøg

11/04/2016 02:02

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Mikkel Hansen glæder sig over, at han kan se frem til sit tredje OL, efter at håndboldherrerne søndag aften i Herning vandt 26-24 over Bahrain og kvalificerede sig til legene i Rio.

Med fire måneder til OL skal den danske stjernespiller dog først spille mange kampe nationalt og internationalt for sin klub, Paris Saint-Germain, og derfor fylder de danske OL-muligheder endnu ikke meget for ham.

- Der er lang tid til, jeg tænker ikke så langt frem endnu. Vi har mange kampe først.

- Men selvfølgelig glæder vi os alle. Og vi håber, at vi denne gang kan få timet formen en smule bedre end de andre gange, hvor vi måske ikke har ramt det niveau, vi gerne ville have ramt, siger Mikkel Hansen.

Venstrebacken var reserve ved OL i Beijing, men han kom hurtigt i aktion, da Michael V. Knudsen fik blindtarmsbetændelse før den første kamp.

For fire år siden i London var Mikkel Hansen også med, da Danmark ligesom i Beijing skuffende røg ud i kvartfinalen.

- De to andre gange var vi måske en smule trætte og slidte, da vi tog af sted.

- Forhåbentlig får vi restitueret, inden vi skal i træningslejr, for der er ingen tvivl om, at sæsonen er ekstremt lang. Det synes jeg, at man har set, de seneste to gange vi har været med til OL, siger Mikkel Hansen.

Han fik tidligt fri i kampen mod Bahrain, og ganske usædvanligt kom han slet ikke på scoringstavlen.

Danmark kunne tillade sig at tabe med tre mål og stadig sikre OL-billetten, men det blev ikke aktuelt, slet ikke efter at det danske hold med fem hurtige mål bragte sig foran 17-12 i anden halvleg.

- Vi havde stadig et par mål at give af. Jeg frygtede ikke, at vi skulle tabe til Bahrain, siger Mikkel Hansen.

/ritzau/