Mikkel Thygesen forventer underholdende kamp mod FCM

Søndag aftens sæsonpremiere mellem FC Midtjylland og Brøndby i Herning er samtidig mødet mellem sidste sæsons nummer tre og fire i Superligaen i fodbold.

Den tidligere FCM-spiller og nuværende Brøndbyspiller Mikkel Thygesen forventer, at mødet med hans gamle klub bliver en underholdende affære.

- Jeg glæder mig til kampen. Traditionen siger, der kommer fuldt hus i Herning i den første kamp, og jeg ved, vi har mange tilskuere med. Det er to hold, der lå i toppen sidste år, så jeg forventer helt sikkert en underholdende kamp, siger Mikkel Thygesen.

Sidst de blågule spillede i Herning tilbage i november sidste år, var det Mikkel Thygesens superligakamp nummer 300, men den daværende Brøndbyanfører rev i det opgør sin ene akillessene over, og siden har han ikke været på banen i en betydende kamp for Brøndby.

Nu er midtbaneslideren dog ved at være helt klar igen, og så sent som onsdag fik han en halv time i Brøndbys 2-1 sejr i træningskampen mod Liverpool.

- Jeg har spillet i vores træningskampe, og formen er ved at være der. Når vi laver fysiske test, er jeg på højde med de andre, men det er selvfølgelig noget andet, når man løber inde på banen i en kamp, siger Mikkel Thygesen.

Brøndby råder over en næsten skadesfri trup, og Thygesen erkender, at det bliver svært at gå direkte tilbage på holdet, selv om han er i spil til flere forskellige midtbanepositioner.

- Der er rigtig, rigtig hård konkurrence i truppen, noget vi måske har savnet lidt herude. Det er med til at holde os alle sammen skarpe, men mit eget personlige mål er at komme tættere på holdet, for jeg vil gøre alt for at spille.

- Først og fremmest handler det om at komme på bænken, for det er der også kamp om, og så må jeg tage den derfra. Hvis Thomas (Frank, cheftræner, red.) siger, jeg skal spille højre back, så spiller jeg der, siger Thygesen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip