Milan tager vitalt skridt mod toppen i Serie A

Storklubben Milan er gennem årtier vant til at spille med om mesterskabet, men i disse år må klubben nøjes med at slås for sekundære topplaceringer.

Efter den skuffende ottendeplads i sidste sæson, der satte klubben helt uden for de europæiske turneringer, er det ultimative mål i denne sæson at slutte på tredjepladsen, der giver kvalifikationskampe til Champions League.

Den ambition fik vital næring søndag aften med hjemmesejren på 2-0 over Napoli i det klassiske opgør mellem nord og syd.

Sejren sendte Milan op på sjettepladsen med 24 point foran netop Napoli på samme pointtal.

Men nok så vigtigt; Milan fik snor i de tre klubber Lazio, Sampdoria og Genoa, der med hver 26 point besætter placeringerne fra tre til fem.

Milan havde styr på søndagens kamp fra start til slut og bragte sig foran ved Jeremy Menez allerede efter seks minutter.

Indsatsen var koncentreret, og det var helt fortjent, da Giacomo Bonaventura øgede med hovedet otte minutter efter pausen.

I næste weekend venter en ny svær opgave for Milan ude mod Roma, der er gået i udbrud med Juventus i en kamp om mesterskabet.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip