Milan varmer op til Barcelona-brag med ny fiasko

02/11/2013

Kriseramte AC Milan indkasserede et skuffende 0-2-nederlag på hjemmebane til Fiorentina i den italienske Serie A.

Det var ikke en god optakt til Milans Champions League-brag på onsdag mod FC Barcelona på Camp Nou.

Lørdagens nederlag betyder, at Milan fortsat er 18 point efter førerholdet AS Roma, som endda har spillet en kamp færre. Milan ligger på en 10.-plads i ligaen med 12 point efter 11 kampe.

Fiorentinas forsvarsspiller Juan Manuel Vargas scorede til 1-0 efter 27 minutter, og angriberen Borja Valero cementerede sejren med målet til 2-0 efter 73 minutter.

Milan var ikke specielt farlige offensivt, selv om milaneserne ellers havde scoret mindst et mål i de seneste 11 Serie A-kampe. Den målstime stoppede med lørdagens nederlag.

Mere succes havde Napoli, som vandt 2-1 på hjemmebane over Catania. Med sejren har Napoli 28 point på andenpladsen - to point efter Roma, der først spiller søndag.

Napoli-angriberen Jose Maria Callejon scorede til 1-0 efter et kvarter, mens midtbanespilleren Marek Hamsik øgede til 2-0 fem minutter senere. Lucas Nahuel Castro reducerede for Catania efter 25 minutter.