Milan vil ikke nøjes med uafgjort mod Ajax

AC Milan står med de bedste kort på hånden inden onsdagens Champions League-opgør mod danskerklubben Ajax.

Italienerne kan på hjemmebane nøjes med et enkelt point, hvis de vil sikre sig videre deltagelse i den europæiske turnering, mens Ajax er nødt til at vinde for at fravriste Milan den afgørende andenplads i gruppe H.

Alligevel vil Milan ikke satse på et uafgjort resultat.

- Vi er nødt til at vinde, siger træner Massimiliano Allegri ifølge nyhedsbureauet AFP.

Samme toner lyder fra spillertruppen.

- Vi kan helt sikkert ikke gå efter at spille uafgjort, da det vil bringe vores videre kvalifikation i fare, mener Milan-forsvarer Mattia De Sciglio.

Milan har fået en forfærdelig start på sæsonen i den hjemlige liga, hvor det blot er blevet til fire sejre i 15 kampe. Det rækker til en placering som nummer ni.

En sejr over Ajax vil derfor give tiltrængt selvtillid til truppen.

Ajax har fire danskere med til Milano i forsøget på at spænde ben for Milan: Christian Poulsen, Lasse Schöne, Viktor Fischer og Lucas Andersen.

Nicolai Boilesen er ikke med, selv om han netop er vendt tilbage på træningsbanen hos Ajax efter at have pådraget sig en skade i den seneste Champions League-kamp mod FC Barcelona.

Milan ligger inden sidste spillerunde på andenpladsen i gruppen med otte point. Ajax er lige i hælene med syv point, mens FC Barcelona topper gruppen med 10 point. I bunden har skotske Celtic tre point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip