Miley Cyrus' dværg-danser i tårer: VMA var nedværdigende

13/10/2013 21:08

Lotte Sørensen

Nyheder

Mest læste i dag

Hollis Jane var en af de dansere, som Miley Cyrus havde hyret på grund af hendes ringe højde, og som var klædt ud som bamser til VMA-showet 25. august. Men jobbet var en ubetinget dårlig oplevelse for Hollis Jane, der efter generalprøven styrtede af scenen i tårer, mens hun rystede.

Læs også: Se 'kameltå' og bryster: Miley Cyrus chokerer med nye billeder

- Jeg havde aldrig været med til en optræden, hvor jeg udelukkende skulle glos på eller grines ad. Jeg vil aldrig glemme den optræden, for den tvang mig til at slå min personlige streg i sandet, skriver hun på sin blog.

- Jeg elsker at få opmærksomhed, men det her var anderledes. Jeg blev stiret på og grinet ad af alle de forkerter grunde. Jeg blev set som et rekvisit, som noget undermenneskeligt, skriver hun.

Hun er forarget over, at dværge som hende ofte bliver ansat for chok-effekten eller for at være sjove.

Læs også: Miley Cyrus tilbudt en million for pornofilm

- Som en, der forsøger at slå i gennem som en seriøs skuespiller i denne industri, ikke bare for at blive berømt eller tjene penge, er der ikke noget mere frustrerende end dette stigma. Så længe små mennesker lader sig bruge som chok-effekt, jo længere vil det tage, før vi bliver taget alvorligt, tilføjer hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se Miley Cyrus' VMA-optræden her: