Miley Cyrus’ forældre dropper skilsmissen

Det ser ud til, at Miley Cyrus slipper for skilsmisse i familien.
Hendes fraseparerede forældre er gået i parterapi og det virker. De har fundet sammen igen.

Billy Ray Cyrus og hans kone Tish satte tilsyneladende punktum for snart 20 års ægteskab, da hun søgte skilsmisse i juni. Det var oven i købet anden gang, samlivet vaklede så meget, at domstolene blev indblandet.

Det knagede også i 2010. Dengang var det »Achy Breaky Heart«-sangeren, som ville skilles. Han fortrød dog efter nogle måneders separation og nu gentager historien sig.

Tish Cyrus krævede ellers et heftigt underholdsbidrag, ligesom hun forlangte den fulde forældremyndighed over parrets 13-årige datter Noah Lindsey. Desuden ville hun have sin mand til at betale begge alle advokatomkostninger, men krigen er aflyst.

Familiens journalistven Ken Baker røber, at ægtefællerne har fundet melodien igen og vil blive sammen. »De vågnede begge op og blev klar over, hvor højt de elsker hinanden. De gik derfor i parterapi for første gang i deres 22 år lange samliv og det har bragt dem tættere sammen«, fortæller Baker og tilføjer, at Cyrus og frue er enige om, at deres ægteskab ikke må ende som et tal i skilsmissestatistikkerne.
»Det kan være hårdt at være gift efter så mange år, især når man er i underholdningsindustrien, men de bliver sammen og kæmper for deres forhold«, slutter journalisten.

Billy Ray og Tish Cyrus lagde i weekenden et krammefoto på Instagram med billedteksten »Date-aften«.

Miley er den ældste i parrets børneflok på fem og var 13 måneder, da hendes forældre giftede sig i december 1993.

 

Dagens Gossip