Miley Cyrus, gå hjem: Her er den grummeste røvryster-ulykke

Michael Lauritsen

|

06/09/2013

Dagens topnyheder

Den tidligere barnestjerne, Miley Cyrus, leverede for nylig en optræden, der var mildest talt (røv)rystende, da hun entrerede scenen til MTV VMA i New York. Iført hudfarvede trusser og med tungen langt ude af halsen gned og bouncede hun sig væk fra Hannah Montana-figurens glansbillede-agtige skygge.

Men nu får Miley Cyrus kamp til stregen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

En YouTube-bruger ved navn Caitlin Heller har uploadet en video med det, der meget vel kan kandidere til årets røvryster-ulykke. 

- Jeg prøvede at lave en hot video til min kæreste, men det endte med at blive lidt for 'hot', skriver hun i beskrivelsen til videoen. Forklaring følger.

LÆS OGSÅ: Amalie dropper bikinien efter pinlig løbebåndsulykke

Scenen er sat med musik og levende lys. Og Caitlin Heller begynder at posere med sine frække moves. Den store finale kommer, da den unge kvinde vil stå på hænder op ad døren, mens hun ryster ballerne. For pludselig går døren op, og hendes roommate kommer ind.

Caitlin Heller vælter voldsomt ned i et glasbord, hvorpå de levende lys står. Og som om, det ikke er nok, så går der også ild i hendes bukseben.

SE OGSÅ: Model er nøgen på restaurant - og bliver smidt ud

Den 37 sekunder lange video er blevet et viralt hit og er set næsten 300.000 gange. Ikke alle er dog lige overbeviste om videoens ægthed og flere, der har set den, spørger i kommentarfeltet, om det er fake.

SE VIDEOEN HER: