Miley Cyrus har fundet kærligheden igen

Skrevet af admin

30/06/2014

Mest læste i dag

For blot en måned siden var Miley Cyrus sønderknust. Hendes elskede hund Floyd var nemlig blevet dræbt af en prærieulv, og popstjernen havde travlt med at bebrejde sig selv, fordi hun ikke følte, hun levede op til sit moderlige ansvar.

Men nu er en unge sangerinde igen kommet så meget oven på, at hun er klar til at byde en ny kærlighed velkommen. Det er den nuttede hundehvalp Emu, fortæller hun ifølge E! Online på Instagram. 

- Jeg bød Emu Coyne Cyrus velkommen i familien for et par dage siden. Jeg har holdt ham hemmelig, fortæller hun sine millionmange følgere.

Den unge popstjerne gør en dyd ud af at understrege, at den nye hund på ingen måde skal ses som en erstatning for Floyd.

- Det har taget en del tid for mig at blive klar til at tage det næste skridt og elske igen. Der vil aldrig komme en som Floyd. Båndet mellem os var så dybt, at det ikke kan erstattes, men det er heller ikke det, jeg forsøger. Jeg kan aldrig erstatte Floyd, og det har taget mig lang tid at indse, erkender hun.

Og den unge Miley Cyrus er overbevist om, at hendes tidligere hund har givet den nye hvalp sin velsignelse.

- Jeg føler, at min engel har givet Emu sin velsignelse. Jeg har bedt til, at Floyd ville give den nye bare lidt af den coolness, han havde, og det har han gjort. Men han er så speciel og anderledes end Floyd, og det tror jeg, at Floyd har gjort med vilje, fortæller hun og tilføjer, at den nye hvalp på mange måder symboliserer en ny begyndelse.

Newspaq