Miley Cyrus poserer i crazy dansk design

Skrevet af admin

19/12/2014
Som en af verdens største stjerner må Miley Cyrus have skabet fyldt af smart tøj.Ikke desto mindre faldt hendes valg fredag på en glitrende By Malene Birger-kreation, da hun skulle vælge dagens outfit.Det kan man se på den tidligere barnestjernes Instagramprofil.Men det er ikke bare superstjernen selv, det danske designbrand skal sende takkekort og blomster for den uden tvivl ubetalelige eksponering.Det var nemlig danske Kit Nielsen, der var Miley Cyrus' stylist under hendes besøg, der forærede superstjernen den fine glimmerkjole, da hun var i Danmark i Sommer.- Det er helt vildt. Jeg bliver super glad, når jeg ser, at de bruger det, jeg har fundet. Det er også godt for de danske brands, at de bliver set på de store internationale stjerner, siger Kit Nielsen.Den glade stylist, der også sørgede for tøj, da Britney Spears tidligere i år kom på besøg i Danmark, er da heller ikke i tvivl om, hvorfor den korte sølvsag faldt lige i Miley Cyrus' smag. - Den er meget crazy og meget kort. Det er faktisk i virkeligheden kun en bluse, som hun så bruger som kjole. Så det er meget vovet, men hun kan bære det, siger Kit Nielsen.Selvom hun havde været ude hos landets designere og finde tøj og smykker for omkring en million, så superstjernen havde lidt at vælge imellem og tage med hjem, skulle Kit Nielsen dog alligevel på shopping igen.- Jeg havde først fundet den i guld. Hun synes, den var superfed og ville gerne have den med hjem, men ville hellere have den i sølv, så jeg hentede en til, fortæller hunKjolen, fans må skuffes med for længst er blevet udsolgt, bliver dog på Miley Cyrus Instagram hverken båret på den røde løber eller med en champagne i hånden til en fest.I stedet er der gået friluftsmenneske i den berømte sangerinde.Hun bærer den nemlig tilsat en sølvparyk på en bjergtop sammen med en mand i skrædderstilling.Helt normalt skal det jo ikke være.- Jeg tror, det må være et shoot af en slags. Måske en musikvideo, siger Kit Nielsen, sandsynligvis med krydsede fingre.Se billedet af Miley Cyrus, der glitrer af Danmark lige her: http://instagram.com/p/wx9P_KwzKq/?modal=true

Mest læste i dag

Som en af verdens største stjerner må Miley Cyrus have skabet fyldt af smart tøj.

Ikke desto mindre faldt hendes valg fredag på en glitrende By Malene Birger-kreation, da hun skulle vælge dagens outfit.

Det kan man se på den tidligere barnestjernes Instagramprofil.

Men det er ikke bare superstjernen selv, det danske designbrand skal sende takkekort og blomster for den uden tvivl ubetalelige eksponering.

Det var nemlig danske Kit Nielsen, der var Miley Cyrus' stylist under hendes besøg, der forærede superstjernen den fine glimmerkjole, da hun var i Danmark i Sommer.

- Det er helt vildt. Jeg bliver super glad, når jeg ser, at de bruger det, jeg har fundet. Det er også godt for de danske brands, at de bliver set på de store internationale stjerner, siger Kit Nielsen.

Den glade stylist, der også sørgede for tøj, da Britney Spears tidligere i år kom på besøg i Danmark, er da heller ikke i tvivl om, hvorfor den korte sølvsag faldt lige i Miley Cyrus' smag.

- Den er meget crazy og meget kort. Det er faktisk i virkeligheden kun en bluse, som hun så bruger som kjole. Så det er meget vovet, men hun kan bære det, siger Kit Nielsen.

Selvom hun havde været ude hos landets designere og finde tøj og smykker for omkring en million, så superstjernen havde lidt at vælge imellem og tage med hjem, skulle Kit Nielsen dog alligevel på shopping igen.

- Jeg havde først fundet den i guld. Hun synes, den var superfed og ville gerne have den med hjem, men ville hellere have den i sølv, så jeg hentede en til, fortæller hun

Kjolen, fans må skuffes med for længst er blevet udsolgt, bliver dog på Miley Cyrus Instagram hverken båret på den røde løber eller med en champagne i hånden til en fest.

I stedet er der gået friluftsmenneske i den berømte sangerinde.

Hun bærer den nemlig tilsat en sølvparyk på en bjergtop sammen med en mand i skrædderstilling.

Helt normalt skal det jo ikke være.

- Jeg tror, det må være et shoot af en slags. Måske en musikvideo, siger Kit Nielsen, sandsynligvis med krydsede fingre.

Se billedet af Miley Cyrus, der glitrer af Danmark lige her: http://instagram.com/p/wx9P_KwzKq/?modal=true