Miley kysser Terminator-søn

Skuffede drenge og mænd over hele kloden sidder nok lige nu og surmuler.

Det ser nemlig ikke længere ud til, at den populære sangerinde Miley Cyrus er single. Hun er efter alt at dømme faldet for selve Arnold Schwarzeneggers søn, Patrick Schwarzenegger.

Ifølge TMZ.com var den 21-årige dronning af twerking onsdag aften sammen med Schwarzenegger, og torsdag var de to turtelduer til en amerikansk fodboldkamp, hvor deres læber mødtes.

Cyrus har før haft et par kærester, inden hun mødte sin "første rigtige kæreste", som var ekskæresten Liam Hemsworth. De to havde et turbulent forhold i tre år, inden de i juni 2012 blev forlovet. I september 2013 gik de fra hinanden, og Miley vendte tilbage til singlelivet.

Et singleliv, som hun øjensynligt er på vej ud af nu, efter hun har mødt selveste Terminators søn. Han er 21 år gammel og arbejder både som model og skuespiller.

Som model har han arbejdet for både Ralph Lauren og Armani, mens han som skuespiller blandt andet har spillet med i filmen "Grown Ups 2".

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip