Militære nytårstoner tilsat ynde og show

En stjernerække af danske kunstnere har de seneste år gjort de to militære musikkorps, Slesvigske Musikkorps og Prinsens Musikkorps, følgeskab på deres nytårskoncert-tournéer rundt om i Danmark. Det har glædet tusindvis af musikelskere, og denne store gruppe publikummer skal da heller ikke skuffes i år.

De to orkestre har hver for sig planlagt en tourné, som i alt vil betyde 24 koncerter i alle tre landsdele. Prinsens Musikkorps har i år følgeskab af Birthe Kjær og Bobo Moreno, og Slesvigske Musikkorps har allieret sig med sangerinden Malene Mortensen og multikunstneren Søren Pilmark.

De to orkestre har opbygget en tradition, hvor den militære musik går hånd i hånd med de skiftende kunstneres særlige genrer. Og det har spændt vidt gennem årene: Kurt Ravn, Caroline Henderson, Marie Karmen Koppel, Niels Lan Doky, Barbara Hendrix, Dario Campeotto, Jette Torp, Preben Christensen, Maria Lucia, Michael Carøe og Stig Rossen for at nævne et udvalg. Alt sammen tilsat gags og overdådig belysning.
 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip