Millionær taler over sig på toilet: Tilstår tre-dobbelt mord

- Hvad fanden har jeg gjort? Slået dem alle sammen ihjel, naturligvis.

Sådan sagde den 71-årige mangemillionær Robert Durst, da han troede, at ingen kunne høre ham på et hotelbadeværelse i New York.

Dermed afslørede den excentriske millionær muligvis, at han har flere liv på samvittigheden. Det skriver Fox News.

I over tre årtier har Robert Durst, der er arving til et stort amerikansk advokatfirma, været sat i forbindelse med hele tre mordsager, men først nu lader fortiden til at have indhentet ham.

En mikrofon opsnappede tilståelsen, da Robert Durst var færdig med et interview til tv-kanalen HBO, hvorefter han gik ud på badeværelset og mumlede de uhyggelige ord foran spejlet.

Søndag aften kunne de amerikanske tv-seere høre lydbidden, der blev brugt som afslutning i tv-dokumentarserien ‘The Jinx’, og dermed kan de tre mordsager være på vej mod opklaringer.

Læs også: To mænd fulgte efter kvinde hjem: Hendes skrig alarmerede nabo og forhindrede overfald

Begik tre mord
Robert Durst er nu sigtet for mordet på sin tidligere penneven, Susan Berman, der forsvandt i Los Angeles i julen 2000.

Advokat-arvingen blev lørdag eftermiddag - dagen inden HBO-viste det sidste afsnit af dokumentarserien - anholdt i New Orleans, hvor FBI og det lokale politi pågreb Robert Durst på et hotel.

Her var han tjekket ind under et falsk navn. Ved anholdelsen fandt politiet et våben på den excentriske mangemillionær, der i en årrække har været under mistanke på mordet på Susan Berman.

Ordensmagten mener, at Berman blev skudt i hovedet, da hun lå inde med viden om, hvem der i 1982 slog Robert Dursts daværende kone, Kathleen Durst, ihjel.  Liget af kvinden, der angiveligt ville skilles, er aldrig blevet fundet.

De amerikanske myndigheder mistænker derudover Robert Durst for et tredje mord.

I 2002 blev millionærens nabo fundet dræbt, og selv om Robert Durst tilstod ugerningen i retten, udgik han med hjælp fra advokater en fængselstraf. Robert Durst har oplyst, at han nægter sig skyldig i mordet på Susan Berman.

 

Dagens Gossip