To millioner har nu besøgt Den Blå Planet

Siden åbningen af Den Blå Planet i marts 2013 er besøgende strømmet til det store akvarium, hvor gæsterne blandt andet kan opleve havoddere fra Alaska, australske havslanger, hammerhajer og mere end tusind andre former for fisk og havdyr.

Nu har akvariet, der er det største af slagsen i Nordeuropa, rundet to millioner besøgende siden åbningen for lidt over to år siden. Det skaber glæde hos administrerende direktør i Den Blå Planet Dorte Gleie.

- At vi har kunnet fastholde vores position blandt Danmarks mest besøgte attraktioner, også efter at nyhedens interesse har fortaget sig, viser, at vi har formået at skabe en oplevelsesdestination i absolut topklasse, siger hun i en pressemeddelelse.

Den karakteristiske bygning, der huser akvariet, er beliggende i Kastrup og forestiller en hvirvelstrøm, der ifølge Den Blå Planet "suger dig ned under vandets overflade til et spektakulært besøg i en fascinerende, mystisk verden".

Noget tyder på, at mange er blevet imponeret af akvariets verden. Den Blå Planet er således blandt Danmarks fem mest besøgte turistattraktioner.

Det er et resultat, der kræver konstant arbejde og fornyelse, siger Dorte Gleie.

- Begejstrede gæster er essentielle for os, og det kræver tårnhøj service og nærværende, personlige oplevelser, siger hun og fortsætter:

- Vi skal overraske vores gæster og give dem mere, end de forventer, og det kræver, at vi kontinuerligt udvikler og forbedrer alle dele af oplevelsen.

En ny investering på 14 millioner kroner skal resultere i en ny udstilling til sommer, hvor akvariet blandt andet også vil indføre digitale skilte, interaktive installationer og en app.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip