Mindreårig pige gruppevoldtaget i togkupe i grum sexsag: Nu er tre mænd anholdt

Norsk politi har siden juli arbejdet hårdt for finde og sigte gerningsmænd i en grum sag om gruppevoldtægt af en ung pige.

- Det her er en meget alvorlig sag, hvor den forurettede har berettet om gentagne, grove, seksuelle overgreb i løbet af natten, og hvor hun ikke oplevede, hun havde nogen mulighed for at gør modstand eller komme ud af situationen. Hendes forklaring virker troværdig og understøttes af politiets efterforskning, siger politiadvokat Sturla Henriksbø til vg.no.

Pigen var og er stadig stærkt påvirket af sagen og går i terapi hos en børnepsykolog efter den grimme hændelse. Hun blev efter sigende udsat for gentagne seksuelle overgreb over flere timer af en gruppe unge mænd i alderen 18, 19 og 21 år.

Sagens forløb
Pigen gik selv om bord på et tog med de tre fyr, som forinden havde spurgt, om hun havde en kæreste. Dagen efter vågnede hun op, fortumlet og halvnøgen i en fremmed lejlighed uden for Oslo.   

Første overgreb startede i en togvogn i et lokalt tog fra Oslo mod Lillestrøm. Her voldtog en kun 18-årig dreng pigen, mens en anden fyr holdt vagt, og to andre satte sig længere væk i toget. Ingen har hørt eller set overfaldet, og overvågningskameraerne var desværre ikke slået til i vognen.

Efter hændelsen stod pigen af toget med de andre, og ifølge hendes forklaring fulgte hun med dem, fordi hendes telefons batteri var fladt, og hun følte ikke, at hun havde et valg.

Sammen gik de mod en lejlighed. På vejen forgreb to af de nu sigtede sig på hende. Den ene i et afsidesliggende gårdhus, den anden på en græsplæne.

I lejligheden fik pigen det skidt og lagde sig til at sove. Her forgreb en fjerde mand på 21 år sig på pigen.

Pigen har forklaret politiet, at hun selv fandt hjem med toget til Oslo centrum. Her havde pigens far efterlyst hende. Hun var kraftigt medtaget, da politi og sundhedspersonale undersøgte hende.

Tre mænd er sigtet i sagen, men nægter sig alle skyldige.

Læs også: Ny sex-skandale: Nordjysk forældrepar fængslet for voldtægt af ni-årig datter

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip