Minister: Storstrømsbro sikrer vigtig korridor

Skrevet af admin

19/03/2013
»Storstrømsbroen sikrer, at vi får den korridor, der er så vigtig for Danmark,« siger Henrik Dam Kristensen (S) med henvisning til den kommende forbindelse over Femern Bælt.Også mere lokalt vil broen gavne, mener han.»En ny Storstrømsbro vil også sikre den lokale og regionale mobilitet mellem Sjælland og Lolland-Falster. Det gælder både for togrejsende og bilister, og ikke mindst gående og cyklister, som vil få en kombineret gang- og cykelsti at boltre sig på,« siger Henrik Dam Kristensen.Den nye Storstrømsbro kommer til at stå stort set parallelt med den eksisterende, der vil bliver stående, indtil den nye efter planen er klar i 2021.

Mest læste i dag

»Storstrømsbroen sikrer, at vi får den korridor, der er så vigtig for Danmark,« siger Henrik Dam Kristensen (S) med henvisning til den kommende forbindelse over Femern Bælt.

Også mere lokalt vil broen gavne, mener han.

»En ny Storstrømsbro vil også sikre den lokale og regionale mobilitet mellem Sjælland og Lolland-Falster. Det gælder både for togrejsende og bilister, og ikke mindst gående og cyklister, som vil få en kombineret gang- og cykelsti at boltre sig på,« siger Henrik Dam Kristensen.

Den nye Storstrømsbro kommer til at stå stort set parallelt med den eksisterende, der vil bliver stående, indtil den nye efter planen er klar i 2021.