Ministers søn kørt ned af flugtbilist

Ligestillings- og kirkeminister Manu Sareen fik lidt af et chok her til morgen, da den ene af hans sønner blev kørt ned af en flugtbilist.

Sønnen var på cykel på vej til sin skole i København, da en bil ramte drengen, som væltede af cyklen. Ifølge 46-årige Manu Sareen stoppede bilisten ikke op efter uheldet.

Den episode fik øjeblikkelig den radikale minister til tasterne på Facebook, hvor han får luft for sin frustration.

"Det sker simpelthen bare ikke - min søn bliver kørt ned på vej til skole på cykel og hvad gør bilisten? Han køre væk uden at stoppe den #%}$€?}% skiderik. Søn har det fint og slog hovedet en smule, men helt ærligt, tænk at køre videre!!", skriver en forarget Manu Sareen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med   

Ifølge vagtchefen ved Københavns Politi har der ikke været nogen anmeldelser om flugtbilister til morgen i hovedstaden. Ministeren har altså indtil videre ikke anmeldt sønnens flugtbilist.

Manu Sareen har tre børn. To sønner på henholdsvis 8 og 13 år. Det formodes at være den 13-årige, der til morgen blev kørt ned.

Dagens.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Manu Sareen, men ministeren ønsker ikke at kommentere yderligere på sagen. 

 

Dagens Gossip