Mirakel-hunden Ziggy overlever brutal angreb med armbrøst

Tidligt i går morges blev en såret Staffordshire bull terrier fundet i en skov nær den engelske by Peterborough. Den var blevet ramt af pilen fra en armbrøst, der havde boret sig ind i baghovedet og ud under venstre øre, hvor den lige akkurat undgik hjernen med få milimeter. Det skriver det engelske dyreværn, RSPCA, i en pressemeddelelse.

To forbipasserende fandt hunden og kørte den straks til dyrlægen.

Læs også: Mand fik sin kæreste til at spise sin egen hund - men det var ikke det værste, han gjorde

Hunden er blevet opereret og er i bedring. RSPCA har givet den navnet Ziggy.

- Hvem, der end gjorde det her, skød helt bevidst og på meget nært hold. Jeg tror, at de må have sigtet på baghovedet, og at Ziggy må have bevæget sig nok lige i det sidste øjeblik, siger Justin Stubbs fra RSPCA.

- Han må have været skrækslagen og i stærke smerter. Denne sag knuste virkelig mit hjerte. Det, der ramte mig, var måden, som Ziggy bare sad der med pilen gennem sit hoved, logrede med halen mod mig på sådan en renhjertet måde og bad om at blive kælet med, siger han.

Læs også: Chokerende optagelser: Her jager og skyder scootermænd hund med bue og pil

Ziggy har klaret sig med minimale skader, men faren er ikke drevet over for hunden. Med den slags store, dybe sår er risikoen for en livsfarlig infektion stor.

RSPCA forsøger nu at finde frem til Ziggys ejer.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip