Mislykket partnerskab baner vej for Løchtes Wimbledon

Det kom lidt ud af det blå, at Danmarks bedste herrespiller i tennis, Frederik Løchte Nielsen, skulle deltage i årets Wimbledon.

Da turneringsledelsen offentliggjorde listen over de såkaldte wildcards figurerede Løchte i herredouble sammen med englænderen Jonathan Marray, som han vandt Wimbledon med i 2012.

De har ikke spillet sammen siden slutningen af 2012, hvor de afsluttede sæsonen med deltagelse i sæsonfinalen i London.

Nu genforenes de i Wimbledon, hvor de sammen fejrede deres største triumf.

- Han (Marray, red.) har haft fast partner hele året (Colin Fleming, red.), men da resultaterne ikke har været, som de havde håbet, valgte de at holde op med at spille sammen efter French Open.

- Så manglede "Johnny" (Jonathan Marray, red.) en makker, og på det tidspunkt efter French Open har stort set alle fundet en makker til Wimbledon.

- Han vidste, jeg var ledig, så han spurgte, om vi skulle søge et wildcard, da han troede, vi ville have gode chancer for at få det.

- Vi har spillet godt sammen tidligere, og han kender mig. Han ved, hvad han kan forvente af vores samarbejde, forklarer Frederik Løchte om det genopståede samarbejde.

Fredagens lodtrækning formede sig således, at Løchte og Marray i første runde skal møde konstellationen med franske Fabrice Martin og inderen Purav Raja.

Kampen er ikke programsat til mandag og kan tidligst blive en del af programmet tirsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip