Miss BumBum: Se Brasiliens bedste bagdel

I sambaens hjemland, Brasilien, er en kvindelig bagdel ikke, hvad den er i Danmark. I Brasilien må kvinderne gerne vise deres numser frem og ryste dem til svedige rytmer.

Det var i hvert fald tilfældet forleden, hvor Brasilien afholdt den årlige Miss BumBum-konkurrence, hvor velproportionerede numser er i centrum.

Iført små bikinier indtog 15 finalister med store faste balder scenen i kampen om at kunne fremvise den lækreste bagdel.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Vinderen af årets konkurrence blev den 25 årige, Dai Macedo, fra den brasilianske delstat Goiás. Se billeder af hende nederst på siden.

Ifølge den nykårne vinder er det hårdt arbejde at holde bagen ved lige.

- Jeg nægtede mig selv en masse ting. Ingen natklubber. Ingen slik. Og så gik jeg i fitness hele weekenden, siger Dai Macedo.

En af dommerne ved konkurrencen afslører, hvad der giver gode point hos juryen.

- For mig er en pæn røv naturlig og ikke nødvendigvis vel vokset. Og den skal være smooth uden appelsinhud, og den skal bære præg af en sund livsstil, siger Gil jung, dommer ved Miss BumBum.

Det er en indbringende forretning at blive Miss BomBom. Både i forhold til status, opmærksomhed og penge er det fordelagtigt for kvinderne.

Der har floreret flere historier om, at nogle af deltagerne har prøvet at bestikke dommerne til en god placering.

SE VIDEOEN MED ÅRETS MISS BUMBUM: 

 

Dagens Gossip